Bejaarde Fitnesscursus

BETER LEVEN MET PIJN

zorgprogramma

Last van langdurige pijnklachten, zonder duidelijke oorzaak?

Op een andere manier kijken naar oplossingen?

Leren hoe om te gaan met pijn in het dagelijks leven?

Informeer bij uw zorgverlener naar het zorgprogramma

Beter Leven met Pijn!

HET ZORGPROGRAMMA

Oplossingsgerichte zorg

Vanuit het Gezondheidscentrum Veldhuizen bieden we een programma op maat aan. Hierbij wordt u begeleid door uw huisarts en/of een verbetercoach verbonden aan de Groepspraktijk Veldhuizen. Het zorgprogramma is alleen voor patiënten van de huisartsengroepspraktijk Veldhuizen beschikbaar.

HET ZORGPROGRAMMA

Wilt u op een andere manier kijken naar oplossingen?

DENKEN IN OPLOSSINGEN

Wij helpen u graag

AANMELDING

Als u denkt dat het zorgprogramma voor u geschikt kan zijn, dan kunt u contact opnemen met de assistente van de huisarts. Die plant met u een dubbele afspraak in bij uw huisarts. Samen met uw huisarts bespreekt u de mogelijkheden. U kunt op deze website ook een aanmeldingsformulier invullen. Het programma is alleen toegankelijk als u bent ingeschreven bij een huisarts uit de huisartsenpraktijk Veldhuizen in Ede. 

Untitled.jpg

QUOTE

“Je kijkt dan wat je wilt en hoe ver je wilt komen. Ik wilde een uur kunnen wandelen, lekker mobiel zijn en met de kleinkinderen kunnen spelen. Deze doelen heb ik al bereikt, door het in kleine stapjes op te bouwen. Het gaat nu een stuk beter dan het ging. Het kan nog beter, maar ik kan er nu mee leven.”

Image by Humphrey Muleba